我试试爱神

对不起,我中文不好。为什么我中文不好?因为我学习得不好。

每天,我试试爱上帝。如果我犯罪,我不太爱神,因为我是罪人。

我佩服耶稣基督,因为他爱他的敌人。我不会爱我的敌人。

我没有很多朋友,因为我是一个罪人。如果我是一个圣人,我的敌人要做我的朋友。

我的生活没有目的,因为我很弱智。我的工作里,没有女生想做我的真正爱情因为我是没用人。

耶稣保佑你们。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s